sturgis 2009

sturgis 2009

sturgis 2009 – 69ο ετήσιοράλιμοτοσυκλέτας

Το 2008 ήρθε και έφυγε, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. εκλέξαμε τον 44ο και πρώτο μαύρο πρόεδροτωνΗνωμένωνΠολιτειών, η οικονομία έχει βυθιστείσειστορικό χαμηλό και πολλοί από εμάςτώρα αναζητούμενέεςθέσειςεργασίας. Ωστόσο, ένα πράγμα δενέχει αλλάξει και αυτόείναι τοράλιμοτοσικλέτας sturgis. ναι, όντως, ανεξάρτητα από το πώς αλλάζουν τα πράγματα, μπορείτε πάντα να βασίζεστεστοράλιsturgisγια να σας φτιάξειτηδιάθεση. φέτοςείναι η 69η 🙂 έχειοριστείγια τις 3 – 9 Αυγούστου. είσαι έτοιμος! μην υπολογίζετεότι ο κόσμος θα σταματήσει και θα σας περιμένει, ήρθε η ώρα να κάνετε τα σχέδιά σας. πριντο καταλάβουμε, ο Αύγουστος θα είναι εδώ και θα ξαναβρεθούμεστημέσητηςτρέλας τουκεντρικούδρόμου και τουχάουςτων πάρτι, λατρεύοντας κάθελεπτό!

πολλοί από εμάς αρχίζουμε να σχεδιάζουμεγια την «επόμενηχρονιά» αμέσωςμετάτην αποχώρηση «φέτος». Ο ενθουσιασμός και οι αναμνήσειςείναι δύσκολο να αφεθούν, δημιουργούνται νέοιφίλοι και παλιέςγνωριμίες ανανεώνονται, το να αποφασίσεις να επιστρέψεις και να το ξανακάνεις από την αρχήείναι απίθανο. Μερικοίάνθρωποι θα έρθουνγια πρώτηφορά και άλλοι θα εμφανιστούν απλώς. ανεξάρτητα από τηνομάδα που ταιριάζεις, είναι σίγουροότι θα κάνεις υπέροχες αναμνήσεις, νέουςφίλους και θα περάσεις φανταστικά.

πώςλειτουργείτοράλιμοτοσυκλέτας sturgis

η ομορφιάτων μαύρωνλόφωνκόβει την ανάσα και οιδρόμοιείναι σκέτη χαράγια έναν ποδηλάτη. Υπάρχουν πολλάμέρησε αυτόντον πλανήτη που προσφέρουν αυτότοείδος ιππασίας, αλλά η δυτικήνότια Ντακότα τονΑύγουστοείναι ασυναγώνιστη. απίστευτοιδρόμοι όπωςτοσιδερένιο βουνό, ο αυτοκινητόδρομος βελονών, το φαράγγιτου ψαροτούφεκου και η θηλιάτηςάγριας ζωής σας μεταφέρουν σε καταπληκτικούς προορισμούς. οι βόλτεςστοεθνικόμνημείοτουΡάσμορ, το πάρκο πολιτείας Κάστερ, τομνημείοτωντρελών αλόγων, τοκρατικό πάρκο αρκούδας, τοεθνικόμνημείοτου Μπάντλαντ και τουΠύργουτουΔιαβόλου είναι πραγματικά απίστευτες βόλτες πουσίγουρα θα απολαύσετε. Οιμεγάλες, φαρδιέςστροφέςτου αυτοκινητόδρομου 14α σάςμεταφέρουν στηδιαβόητη πόλητουνεκρούξύλου και στην πόληεξόρυξηςτουμολύβδου, και ο φοβερός αυτοκινητόδρομος 385 ελίσσεται δίπλα σε πόλεις όπως η πόληλόφου, η ασημένια πόλη και τοκάστρο, που περιέχονται στοεθνικόδάσοςτων μαύρωνλόφων.

Εκτός από τουςδρόμους και τιςημερήσιεςεκδρομές, υπάρχουν πολλέςεκδηλώσεις: συναυλίες, αγώνες και σόου ποδηλάτων, πέντετετράγωνα με ποδήλατα δρόμου, η 7η ετήσια βόλτα τουδημάρχου, η ετήσια έκθεσητου Michael Lichter, το 6ο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα εθίμωνκτίριο ποδηλάτων, ελεύθεροι αστρονόμοι, τομουσείο&τομέγαρο τηςφήμηςτηςμοτοσικλέτας sturgis, οργανωμένες βόλτες, ο χώροςlimpnickie, μερικέςεντυπωσιακές λακκούβες, έθιμοιθρύλοι, γαλάζιοιουρανοί, ζεστές και ηλιόλουστεςμέρες. υπάρχουν πολλέςάλλεςεκδηλώσεις πουσχετίζονται μετη μοτοσικλέτα για να απασχολήσουντουςσυμμετέχοντες. Το boss hoss demo rides παρουσιάζονται σεόλητηνεκδήλωση. Οιδιαγωνισμοί εξουθένωσηςείναι δημοφιλείςστουςθεατές και προσφέρονται μερικέςφορές κατάτηδιάρκεια της εβδομάδας στο σαλόνι πλήρουςγκαζιού. υπάρχουν επιδείξεις και εκθέσεις καθ’ όλητηδιάρκεια τηςημέρας κάθεμέρα τηςεκδήλωσης και εκθέσειςμε προσαρμοσμένα ποδήλατα από όλητηχώρα.

τοράλιμοτοσυκλέτας sturgisείναι μια εμπειρία ζωής, αν δενέχετεξεκινήσειτον προγραμματισμό σας τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε. η πόλη Sturgis έχει πληθυσμόλιγότερο από 7.000 κατοίκους, επομένωςείναι κατανοητόότιμια εκδήλωση που προσελκύει πάνω από μισόεκατομμύριο ποδηλάτες θα δημιουργούσευλικοτεχνικά προβλήματα με ανησυχίεςγια τηδιαμονή. Εάνσχεδιάζετε να παρευρεθείτε, είναι συνετό να κάνετεκράτησηγια καταλύματα πολύ πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα δωμάτιοκοντάστονκεντρικόχώροτουράλι. παρακάτωείναι μια λίστα μεμερικά υπέροχα μέρη όπου μπορείτε να κάνετε τα καταλύματα του ύπνου σας.

Τοκάμπινγκ είναι η πιοδημοφιλής επιλογήγια όσους παρακολουθούντοράλι (κυρίως επειδήδεν υπάρχουν αρκετά καταλύματα για όλους), μηντοιδρώνετεόμως, μερικά από τα καλύτερα πάρτιείναι στουςχώρουςτης κατασκήνωσης! Οικοντινοίκάμπινγκ περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

park rig rv: – διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο internet και ευρύχωρα μέρη 60′ και 100′ κοντάστοχώροτουράλι.

Κάμπινγκ για μπουλντόγκ: – διαθέτει κάμπινγκ μετροχόσπιτα καθώς και καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν 2-8 άτομα. Αυτότοκάμπινγκ απέχει πέντεμίλια από τοsturgis και διαθέτει νυχτερινήδιασκέδαση και happy hour, καθώς και ένα εστιατόριο στιςεγκαταστάσεις.

Κάμπινγκ δίπλα στονκολπίσκο: – βρίσκεται 4 μίλια από το Sturgis, αυτότοκάμπινγκ διαθέτει κάμπινγκ μετροχόσπιτα, κάμπινγκ μεσκηνή, καθώς και καμπίνες. Τα κυριότερα σημεία τουκάμπινγκ περιλαμβάνουν ένα κατάστημα που πωλείτρόφιμα και ποτά και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Τοθέρετρο κατασκήνωσηςglencoe: – τροφοδοτείτουςσυμμετέχοντεςsturgisγια περισσότερα από 20 χρόνια. αυτότοκάμπινγκ έχει πάνω από 160 στρέμματα κάμπινγκ μεάφθονησκιά. το 2006 θα αποκαλύψουν ένα υπαίθριο αμφιθέατρο 34 στρεμμάτων που θα έχειζωντανή μουσικήόλητην εβδομάδα. Υπάρχει επίσηςένα εστιατόριο πουλειτουργείόλοτο 24ωρο για τηδιευκόλυνσητων κατασκηνωτών.

Κάμπινγκ hog Heaven: – με πάνω από 150 στρέμματα κάμπινγκ, αυτότοκάμπινγκ που βρίσκεται στους μαύρουςλόφουςείναι μια ιδανική τοποθεσία για τουςσυμμετέχοντεςστοsturgis. τοκάμπινγκ είναι ανοιχτό από τις 31 ΙουλίουέωςτιςΑυγ. 13 φέτος και θα φιλοξενήσειζωντανά συγκροτήματα που θα προσφέρουνψυχαγωγία στους επισκέπτες.

Κάμπινγκ katmandu: – διαθέτει 250 θέσειςστροφών, καμπίνες και 50 στρέμματα κάμπινγκ. που βρίσκεται μόλιςδύομίλια από το Sturgis, αυτή η τοποθεσία είναι βολικήγια τουςσυμμετέχοντες. Οισημαντικές παροχές περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις πλυντηρίων και ασύρματη πρόσβαση στο internet.

Τοκάμπινγκ μεθέα sturgis: – βρίσκεται μόλις 1,5 μίλια από τοκέντροτης πόλης Sturgis. αυτότοκάμπινγκ φημίζεται για τηνεκπληκτική τουθέα. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τοκάμπινγκ μετροχόσπιτα, τις καμπίνες και τηνάφθονηέκταση για κατασκήνωσησεσκηνή.

Για περισσότερες πληροφορίεςσχετικάμε αυτά τα καταλύματα, κάντεμια αναζήτησηστονιστόχρησιμοποιώντας το αντίστοιχοόνομα τουχώρουωςφράση-κλειδί.

μια λέξη προσοχή

Δενθέλω να γίνωλάτρηςεδώ, αλλά σας συμβουλεύουμε. Μια ατυχής πτυχήτουsturgisείναι η συχνήεμφάνισητηςεξαφάνισης μοτοσυκλετών. Οιεκτιμήσειςδείχνουνότικάθεχρόνοκλέβονται μοτοσυκλέτες αξίας περίπου 250.000 δολαρίων. λαμβάνοντας υπόψητιςσημερινέςτιμές, αυτόισοδυναμεί με 3 έως 10 ποδήλατα περίπου. δενείναι πολλά αν σκεφτεί κανείςότι θα μπορούσαν να υπάρχουν 200.000 ποδήλατα στηνεκδήλωση. Ωστόσο, εάνκλαπεί το ποδήλατό σας, αυτότογεγονός θα σας κάνει να νιώσετεχειρότερα. Οιμοτοσυκλέτεςστουψηλότεροάκροτουφάσματος τιμών, καθώς και τα προσαρμοσμένα ποδήλατα και τα μοντέλα έκθεσηςείναι εκείνα πουείναι πιο πιθανό να κλαπούν, αλλάόλοιοισυμμετέχοντες θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξειςγια να μην πέσουνθύματα.

για περισσότερες πληροφορίεςσχετικάμετοsturgis 2009 κάντεμια αναζήτησηστοδιαδίκτυο για τηφράσηκλειδί “sturgis motorcycle rally”. Υπάρχουν πολλοί υπέροχοιιστότοποι διαθέσιμοι με πλήρεις πληροφορίες και νέα για εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετεμια μεγάλη και ευχάριστη περιπέτεια.