Experts Cup Rally 2021 – Τεράστιο γήπεδο!

Experts Cup Rally 2021 – Τεράστιο γήπεδο!

October 4, 2022 Off By Tjitte Poort

Και έτσι πλησιάζει το τέλος της σεζόν! Ας ξεκινήσουμε το ράλι Experts Cup για το 2021. Από την τελευταία φορά που είχα την ευκαιρία να δημοσιεύσω μια καταχώριση στο blog, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά ταραχώδεις. Για να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν τον τελευταίο γύρο του κρατικού πρωταθλήματος ράλι, είχαμε γεμάτα τα χέρια μας προσπαθώντας να βγάλουμε μικρές ζημιές από ένα αυτοκίνητο ράλι.

Για το ράλι Experts Cup 2021, ταξιδέψαμε πίσω στο Collie και ο ουρανός ήταν μπλε για μια φορά! Η πλειονότητα των ράλι φέτος ήταν άθλια και υγρά. Ο φυσικός κόσμος ζωντάνεψε για την τελευταία θεραπεία. Η θερμοκρασία ήταν στα χαμηλά 20s, και είχε πολλή ηλιοφάνεια.

Η μεγαλύτερη ομάδα που είχαμε εδώ και δύο χρόνια!

Η πιο εκτεταμένη ομάδα μας της χρονιάς αποτελούνταν από τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία τρέξαμε. Ο Hugh και η Karen στο WRX τους, ο Tim και ο Jon στο WRX τους, ο Todd και ο Cash στο S15 τους, η Sylvia και ο Hugh και η Karen παρατάχθηκαν στην πολιτειακή μας σύνθεση. Η Tiana και ο Graham ολοκλήρωσαν την ομάδα ράλι Experts Cup 2021 στο πρόσφατα ανακαινισμένο Impreza που τρέχουν στο Clubman.

Το ράλι Experts Cup του 2021 θα έχει μεγάλο γήπεδο και θα αποφασίζει για το κρατικό πρωτάθλημα ράλι, το κρατικό πρωτάθλημα κίνησης σε δύο τροχούς και τη σειρά clubman. Μην ξεχνάτε ότι ο Lee McIlroy γιόρταζε επίσης τα γενέθλιά του και ένα σημαντικό επίτευγμα.

Επιστρέφοντας στην ομάδα μας, ο Todd και ο Cash ήταν οι πρώτοι που ανέβηκαν στα στάδια, αν και ο Cash δυστυχώς αντιμετώπισε κάποια ασθένεια κίνησης στα πρώτα στάδια του ράλι. Πριν επιστρέψουν στην υπηρεσία, έπρεπε να κάνουν ένα διάλειμμα στο SS1 για λίγο. Ευτυχώς, κάποια φάρμακα κατά της ναυτίας ήταν διαθέσιμα και το Cash ήταν καλό. Τα αγόρια επέστρεψαν στις εξέδρες για μια καλύτερη δεύτερη διαδρομή.

Δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα με τα άλλα αυτοκίνητα του πολιτειακού μας πρωταθλήματος. Ο Χιου και η Κάρεν μπήκαν γρήγορα στη ροή του ράλι και συνέχισαν. Ο Tim και ο Jon διασκέδαζαν επίσης. ήταν αρκετά χαρούμενοι. Το πρόγραμμα των clubman ήταν λίγο διαφορετικό γιατί ξεκίνησαν τον διαγωνισμό αργότερα, παρακολούθησαν μια υπηρεσία και στη συνέχεια τελείωσαν τα δύο τελευταία στάδια περίπου την ίδια ώρα με την πολιτεία.

Νικητές 2WD State

Ενώ μιλάμε για κίνηση στους δύο τροχούς, ας μιλήσουμε για την κατάσταση των κινήσεων των δύο τροχών. Ο διαγωνισμός αποτελούνταν από τρεις ομάδες που συμμετείχαν στο Ράλι Experts Cup 2021. Οι δύο πρωτοπόροι ήταν ο Mark Travers, οδηγώντας Toyota Sprinter και ο Glenn Alcorn, οδηγώντας ένα Ford Escort. Και οι δύο χρειάζονταν μια νίκη για να διεκδικήσουν το τρόπαιο, αλλά δυστυχώς και οι δύο αντιμετώπισαν προβλήματα που τους απέκλεισαν από τη διεκδίκηση του τίτλου. Λόγω των δυσκολιών του πρώτου, ο Γκάρι Μιλς και ο Μιτς Γκρέι μπόρεσαν να κερδίσουν μια κατάσταση οδήγησης σε δύο τροχούς με το Ford Fiesta τους.

Ευτυχώς, δεν μας ασκήθηκε μεγάλη πίεση για να παρέχουμε υπηρεσίες για το ράλι Experts Cup το 2021. Τα τριάντα λεπτά είναι ο ελάχιστος χρόνος που έχετε πολλά να κάνετε, συν το ότι δεν είχαμε ολόκληρο το πλήρωμά μας μαζί μας. Όλα ήταν σε λειτουργική κατάσταση, εκτός από κάποια τακτική συντήρηση και την τοποθέτηση προβολέων.

Ο Todd και ο Cash κατετάγησαν στην 27η θέση αφού είχαν πολύ καλύτερες επιδόσεις στο δεύτερο γύρο των σταδίων. Ο Tim και ο Jon έτρεξαν χωρίς επεισόδια και ήρθαν στην 26η θέση. Ο Χιου και η Κάρεν φάνηκαν ευχαριστημένοι με την επίδοσή τους στην 23η θέση στη διοργάνωση του Experts Cup 2021.